Bestuur 2020/2021

cf4634e9-8961-41d6-9fa7-b26b2f88b68e

Micky Kusters

Voorzitter

Mijn naam is Micky. Nu de bachelor Rechtsgeleerdheid voor ons op een einde is gelopen, beginnen we vol enthousiasme als nieuw bestuur van Phaedrus. Naast mijn tweede bachelor Filosofie zal ik aankomend jaar de rol van voorzitter vervullen en, samen met de rest van het bestuur, aan de slag gaan om de activiteiten van Phaedrus zo goed mogelijk voort te zetten. De communicatie met de leden staat voor ons tijdens deze bijzondere tijd voorop en we zullen dan ook ons uiterste best doen om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Zo gaan we er samen zeker een geslaagd jaar van maken.

0d6075bb-33b1-4851-9671-1d77364e23a5

Quinten Groenendaal

Commissaris Extern

Mijn naam is Quinten en dit studiejaar zal ik mij als bestuurslid focussen op de externe betrekkingen van Phaedrus. Daarnaast zal ik me bezighouden met het organiseren van de (online) masterclasses en (virtuele) kantoorbezoeken. Deze zullen er wellicht iets anders uit zien dan de voorgaande jaren. Dit betekent echter niet dat ze daarom minder interessant gaan worden! Juist in deze tijd is het belangrijk om betrokken te worden bij zowel de vereniging, als de kantoren zelf. Buiten mijn functie bij Phaedrus, begin ik komend studiejaar aan de master Commerciële Rechtspraktijk aan de UvA en zal ik stages lopen bij verschillende kantoren. 

Ik kijk erg uit naar het aankomende jaar en ik weet zeker dat het (ondanks de corona-perikelen) een zeer geslaagd jaar gaat worden!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dawit Bakker

Secretaris

Mijn naam is Dawit Bakker en ik ben dit jaar secretaris van Phaedrus. Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond. In september en oktober loop ik stage bij Rutgers & Posch, waarna ik start met de algemene track van de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk. Ik zal mij naast de voor de hand liggende taken van een secretaris ook focussen op de retraites, het alumniregister en de masterclassadministratie. Zoals een goed secretaris betaamt, ben ik altijd (informeel) bereikbaar voor alle vragen, op- en aanmerkingen van de leden.

0dd9e65f-affb-43fc-b991-5d5ea967f046

Daan Swildens

Penningmeester

Mijn naam is Daan Swildens en dit jaar zal ik de rol van penningmeester vervullen. Naast het besturen van de vereniging in zijn algemeenheid en het beheren van de financiën, zal ik mij bezighouden met het organiseren van de Amsterdam Law Trials. In september en oktober 2020 loop ik stage bij Houthoff, waarna ik ga beginnen aan de master Commerciële Rechtspraktijk aan de UvA. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met mijn bestuursgenoten komend jaar deze vereniging van leiding te voorzien. Ik ben altijd beschikbaar voor vragen dan wel opmerkingen, dus schroom niet om contact op te nemen.

Contact

Juridische Honoursvereniging Phaedrus
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer A7.03
1018WV Amsterdam
Kvk: 64318028

© jhv phaedrus 2020 - alle rechten voorbehouden