bestuur20182019

Bestuur 2018/2019

Kristi Hogenes

Voorzitter

Mijn naam is Kristi Hogenes en ik ben dit jaar voorzitter van Phaedrus. In 2018 heb ik de honoursbachelor afgerond. In 2016 heb ik een bestuursjaar gedaan als voorzitter van een juridisch adviesbureau en in 2017 heb ik een semester gestudeerd aan Columbia Law School in New York. In september 2018 ben ik gestart ik met de master European Union Law aan de UvA. Mijn ervaring leert dat Phaedrus een prachtige aanvulling op de honoursbachelor is omdat er naast academische verdieping ook veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Beide aspecten zijn belangrijk voor een succesvol verloop van een verdere studie en loopbaan. Het is waardevol om ervaringen uit te wisselen met medestudenten en zo van elkaar te leren. Phaedrus biedt hiervoor een mooi platform, voor zowel de huidige leden als voor alumni. Met alle plezier draag ik dit jaar bij aan de verdere ontwikkeling van Phaedrus door de functie van voorzitter op mij te nemen.

Pepijn van der Veen

Externe betrekkingen

Mijn naam is Pepijn van der Veen, en ik ben verantwoordelijk voor de externe betrekkingen van Phaedrus. Na een aantal jaar in Groningen te hebben gestudeerd, heb ik in 2018 de honoursbachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Dat laatste heb ik gecombineerd met een werkstudentschap bij een advocatenkantoor, en een uitwisseling naar Columbia Law School in New York. Op dit moment volg ik de master Ondernemingsrecht aan de Zuidas aan de VU. Na zelf bijna drie jaar lid te zijn geweest van Phaedrus, wil ik er komend jaar voor zorgen dat ook de huidige studenten kunnen genieten van alles wat Phaedrus te bieden heeft, zowel op academisch als op sociaal gebied.

Caïsa Buyne

Secretaris

Mijn naam is Caïsa Buyne en ik ben dit jaar de secretaris van Phaedrus. In 2018 heb ik mijn bachelor rechtsgeleerdheid afgerond. Tijdens mijn studie heb ik deelgenomen aan het honoursprogramma en tevens een semester aan de Universiteit van Toronto gestudeerd. Dit jaar zal ik naast het Phaedrus bestuur praktijkervaring opdoen door stage te lopen bij een advocatenkantoor. Het lidmaatschap van Phaedrus heeft voor mij duidelijk toegevoegde waarde gehad. Phaedrus is een mooie aanvulling op het honoursprogramma omdat er niet alleen aandacht is voor academische verdieping, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling en het vormen van een hechte band met studiegenoten. Ik ben van mening dat al deze aspecten van belang zijn voor studenten om het beste uit hun studie te kunnen halen. Met plezier zal ik me dit jaar inzetten om de vereniging te helpen om haar doelen te verwezenlijken en andere studenten net zo’n positieve ervaring te geven als ik heb gehad.

Jeroen de Boer

Penningmeester

Mijn naam is Jeroen de Boer. Dit collegejaar ben ik verantwoordelijk voor de financiën van J.H.V. Phaedrus en zit ik in de organisatiecommissie van de Amsterdam Law Trials. Tijdens mijn bachelor volgde ik het honoursprogramma en studeerde ik een semester aan Columbia University. Het honoursprogramma heeft mij op academisch en sociaal vlak enorm veel gebracht. Het bracht mij verdieping buiten het recht door middel van extra vakken en masterclasses. Ook ontwikkelde ik mijn praktische vaardigheden door retorische oefeningen en de Amsterdam Law Trials. Ten slotte leverde het vooral veel nieuwe vrienden op.

Komend jaar wil ik de leden actief bijstaan in hun ontwikkeling door zoveel mogelijk verdiepende en sociale evenementen voor hun te organiseren.

Contact

Juridische Honoursvereniging Phaedrus
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer A7.03
1018WV Amsterdam
Kvk: 64318028

© jhv phaedrus 2019 - alle rechten voorbehouden