Actueel

Over een kleine twee weken is het zover: alle tweedejaarsleden van Phaedrus vertrekken naar Oostenrijk voor de jaarlijkse studieretraite. Drie dagen lang zullen de studenten zich in de schitterende omgeving van Burg Feistritz toeleggen op zelfreflectie, persoonlijke ontwikkeling en toekomstplanning.

Meer informatie over de retraite en hoe u daarvan deel uit kan maken? Neem contact op met extern@jhvphaedrus.nl

Afgelopen week heeft een lezing en debat onder leiding van Tim Vis (Spong Advocaten) plaatsgevonden op de Roeterseilandcampus van de UvA. Centraal stonden de rol van de Regionale Toetsingscommissies, het vervolgingsbeleid van het OM en de verenigbaarheid met Europees recht ten aanzien van euthanasie in Nederland. Dit prikkelende onderwerp – gecombineerd met een gepassioneerd spreker en discussieleider – leidde tot een interessant debat waarin evenveel bestaande vragen werden beantwoord als nieuwe vragen werden opgeroepen. De avond is afgesloten met een borrel in CREA.

Een masterclass bijwonen of verzorgen? Neem contact op via extern@jhvphaedrus.nl

We heten u van harte welkom op de nieuwe website van JHV Phaedrus. Wij hopen hiermee op een overzichtelijke en toegankelijke manier inzicht te geven in de activiteiten, doelstellingen en sponsoren van JHV Phaedrus. 

Heeft u vragen, opmerkingen of heeft u interesse om uw organisatie via onze website onder de aandacht te brengen? Neem dan contact op met extern@jhvphaedrus.nl.

Contact

Juridische Honoursvereniging Phaedrus
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer A7.03
1018WV Amsterdam
Kvk: 64318028

© jhv phaedrus 2019 - alle rechten voorbehouden